Визитата на Зеленски пропусна НС, защото  властта се изплаши от нас.

...
Визитата на Зеленски пропусна НС, защото  властта се изплаши от нас.
Коментари Харесай

Възраждане: Визитата на Зеленски пропусна НС, защото  властта се изплаши от нас

Визитата на Зеленски пропусна Народно събрание, защото  властта се изплаши от нас. Това излиза наяве от позицията на " Възраждане “. 

Публикуваме позицията без редакторска интервенция: 

Днес българските жители са принудени да наблюдават визитата на украинския президент Володимир Зеленски в България. Посещението му е съпроводено от нападателна медийна агитация и комфортен медиен екскорт, от летището до всяка точка на посещението  му в българската столица - София. Тайнственият график и засиленото полицейско наличие демонстрират едно - Зеленски не е мечтан от българския народ и не е мечтан в България.

Най-старият народ в Европа – българският не може да бъде подведен от американката агитация, не има вяра на опорните точки, които са добре написани и съвсем безпрепятствено изчетени от Зеленски в българския министерски съвет.

Българите през днешния ден видяха по какъв начин американският политически режим, представян като българско държавно управление, предложения украинския президент да изчете американска тирада, която приключи с израза   " Слава на Украйна “.

След като повече от година българските политици, които са сложени на ръчно ръководство от непознати посланици, освен унижават народа ни, само че и ни водят към унищожителни събития. Те закачиха украинския байрак на всички държавни и общински институции, одобриха тук украинци, които извънредно недемократично затрупаха с права и привилегии, поставяйки в дискриминация всички останали бежанци на наша територия, последните и до през днешния ден живеят в бежански лагери с неприятни условия. Тук принцип на равнопоставеност нямаше, по този начин както неведнъж беше нарушаван дипломатическият протокол. Позволиха на посланика на Украйна да се намесва във вътрешните ни работи, отделиха голям финансов запас за грижа към всички идващи от Украйна без явен аршин кои от тях в действителност имат потребност от поддръжка.

Станахме очевидци на казус, че за украинци, демонстриращи висок стандарт на живот, българското държавно управление даде десетки милиони, а за българските дечица в начална ученическа възраст не откри нито един лев.

В последната година и половина потребностите на българските жители са изключително неглижирани, бюджетът е действителен, само че единствено на хартия, енергийният суверенитет на страната ни е погубен, а финансовата самостоятелност съществено застрашена. С всеки минал ден държавното управление вкарва фашистки практики, усилва и ускорява разграничителните линии, води политика нездравословна за българския народен интерес и унищожителна за народа ни.

Всичко това се прокарва от няколко хиляди национални предатели, които към този момент не работят прикрито и деликатно, а очевидно, интензивно и бързо водят всички нас към заличаване.

Днес парламентарната група на " Възраждане “ със своето наличие предотврати визитата на Володимир Зеленски в Народното събрание. Визитата на президента пропусна най-високата естрада в страната ни, тъй като властта се изплаши от нас - представителите на българските жители в Народното събрание. Единствената българска партия в Народното събрание с 37 депутати съумя да спре визитата на човек, чието идване в България всички знаем, че не вещае нищо положително.

Днес ние сме образец, уважаеми сънародници, образец за това по какъв начин, когато българите изискат, когато българският дух се разсъни, всичко е допустимо да се предотврати. Сега се обръщаме към Вас с апел да не се поддавате на дезинформация и на нападателната американска агитация, която ви приказва неистини. Запазете мозъците си будни, проверявайте всичко, което ви сервират, следете всичко, което ви изпращаме, тъй като ние ще ви призовем в най-подходящия миг, с цел да спасим страната ни. Защото всички западни сили знаят едно, че българският дух е надживял доста империи и ще надживее и тази и че най-страшно за грабителите и вредителите на страната ни е това, че той напълно скоро ще се разсъни с цялата си мощност.

Днес спряхме Зеленски, а на следващия ден ще спрем войната дружно! Парламентарната група на " Възраждане “ изрично отхвърля да взе участие във всевъзможни конгреси, в които взе участие индивидът, погубил цялостен един за нас приятелски народ – украинският. Съчувстваме на всички украинци, скърбим за украинските майки и деца и съжаляваме, че станаха жертви на укронацисткия режим,  който благодарение на НАТО И Съединени американски щати всеки ден унищожава Украйна.

Ние от " Възраждане “ сме тук и изрично заявяваме, че ще се борим България да не последва ориста на Украйна. Тук няма български синове, които ще се бият за ползите на една умираща империя.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР